buy apps
×

Hypotheek Calculator Pro | Panload

Bereken makkelijk en snel uw maximale hypotheek, de bruto / netto maandlasten, de kosten koper en het benodigd eigen geld voor uw droomhuis!

Dit is de enige hypotheek app die up-to-date blijft met de wetgeving en normen van 2019!

Berekeningen zijn gebaseerd op de NIBUD financieringslastpercentages 2019. Alle banken moeten zich aan deze NIBUD normen houden, behalve als ze de afwijking goed kunnen motiveren.

De app bevat het volgende functionaliteiten:

- Berekenen van de maximale hypotheek op basis van inkomen. Hierbij kunt u ook bonussen, vakantiegeld, partneralimentatie, studieschuld, overige leningen opgeven, zodat de berekening exact hetzelfde is als bij de bank of adviseur. U kunt ook aangeven of de AOW normen gebruikt moeten worden.

- Invoeren van de hypotheekrente. In de app is ook een tabel met de actuele hypotheekrentes te raadplegen

- Looptijd van de hypotheek wijzigen. Dit is van toepassing voor de berekeningen.

- De gevraagde hypotheek kunt u invoeren, want misschien wilt u niet maximaal lenen.

- De koopsom van de woning. Hierdoor kan de overdrachtsbelasting worden berekend en wordt er rekening gehouden dat u maximaal 100% van de koopsom mag lenen.

- Totale bruto en netto kosten koper. Deze is voorzien van standaard waardes die u ook kunt wijzigen. Het kosten koper scherm bevat de overdrachtsbelasting, hypotheekakte, leveringsakte, taxatie, bouwkundig rapport, bankgarantie, hypotheekadvies, makelaar, NHG (rekening houdend met maximale koopsom).

- Berekenen benodigd eigen geld. Dit is de koopsom + kosten koper - gevraagde hypotheek.

- U kunt het bruto en netto maandbedrag berekenen voor de type hypotheken annuïtair of lineair. Het netto maandbedrag is inclusief de eigen woning forfait, zodat het netto maandbedrag echt overeenkomt met wat u aan woonlasten kwijt bent. De EWF gaat namelijk van de HRA af, dus verminderd de aftrekpost.

- Berekenen van de totale netto kosten over de gehele looptijd

- Berekenen van de totale rente kosten over de gehele looptijd

- U kunt een grafiek met de bruto/netto maandlasten over de looptijd bekijken

- U kunt een tabel met de bruto/netto maandlasten over de looptijd bekijken

- U kunt berekenen hoeveel u bespaart door een extra aflossing. Dit is handig om de keuze te maken of extra aflossen rendabeler is dan sparen of beleggen.

- U kunt de resultaten exporteren via e-mail

Deze app bevat geen advertenties en is onafhankelijk gebouwd van banken of hypotheekadviseurs. Uw ingevoerde data is veilig en wordt nergens opgeslagen of doorverkocht. Zie Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden: https://sites.google.com/view/hypotheekcalculatorpro/homepage

Om deze app te kunnen publiceren in de store en elk jaar up-to-date te houden is er een maandabonnement "Hypotheek Calculator Pro" van €0,99 per maand die automatisch verlengd wordt.

Met dit maandabonnement kunt u de hypotheek maandlasten berekenen. Ook kunt u zien hoeveel u met een extra aflossing bespaart.

U krijgt een gratis proefperiode van twee weken. Daarna wordt deze automatisch omgezet naar een abonnement van €0,99 per maand met automatische verlenging. Om de automatische verlenging uit te schakelen, kunt u in de accountinstellingen van uw Apple-ID minstens 24 uur voor het einde van de lopende (proef)periode annuleren. Het maandbedrag wordt via uw iTunes account in rekening gebracht.

Disclaimer: Aan de uitkomsten van de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
8.7
Download App From AppStore


Maximale hypotheek berekenen

Author panload
Published 2015-11-20
Categories Papieren,
Views 9107
07