buy apps
×

NL exporteert | Panload

NL exporteert is dé app voor ondernemers met grensverleggende ambities.

Wilt u exporteren, internationaliseren of meer informatie over ondernemen in het buitenland? De app biedt u actuele landspecifieke informatie en wijst u op lokale netwerken, zakelijke kansen en adviezen. NL exporteert is de wegwijzer op buitenlandse markten voor startende en ervaren ondernemers.

Kies uw sector en zie welke informatie beschikbaar is en in welke landen er kansen liggen. De interactieve wereldkaart toont per land relevante evenementen, de do’s & don'ts in zaken doen, macro-economische kerngegevens, financieringsmogelijkheden en de contactgegevens van ambassades en internationale netwerken. Gegevens die u verder helpen richting de buitenlandse markt.

NL exporteert houdt u op de hoogte van relevante zakelijke kansen en andere gebeurtenissen in de landen die u volgt. Zie in één oogopslag waar de meeste inwoners wonen, de economische groei het hoogst is, de koopkracht het grootst en waar de Nederlandse export zich op richt.

NL exporteert is een initiatief van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ABN-AMRO, EVO Fenedex, FME, ING, Kamer van Koophandel, Metaalunie, MKB-Nederland, Rabobank en VNO-NCW. De app wordt regelmatig door alle partners voorzien van nieuwe en relevante exportinformatie.
8.0
Download App From AppStore


EVI

Van, Het, Tot, Een, Met, Ons,
Author panload
Published 2015-07-26
Categories Bij,
Views 2980
80