buy apps
×

Het Notarieel | Panload

Het Notarieel, notariskantoor te Zwolle, Deventer en Rijssen-Holten.

Met maar liefst 45 ambitieuze professionals gaan we vérder dan u gewend bent met zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten. We helpen u graag, snel, goed en creatief. En met veel plezier. Want naast vakmensen zijn we vooral ook mensen-mensen.

Heeft u een huis gekocht? Het Notarieel is u graag van dienst. Gaat u samenwonen? Het Notarieel maakt graag uw samenlevingscontract. U wilt een B.V. oprichten? Het Notarieel geeft deskundig advies. U wilt een testament maken? het Notarieel praat daar graag met u over. Met andere woorden: voor alle notariële zaken is Het Notarieel graag uw notariskantoor.

U heeft ons notariskantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Niet alleen voor uzelf, uw gezin of uw bedrijf, maar zeker ook voor familie, vrienden en zakenrelaties, die u dankbaar bedient met een slim en goed advies. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op notarieel gebied die voor u van belang zijn.

Het Notarieel: snel, goed en creatief.
9.3
Download App From AppStore


H&L Accountants & Belastingadviseurs

Een, Van, Voor, Het, Ons, Tot,
Author panload
Published 2015-10-16
Categories Notariskantoor, Met,
Views 4213
13