buy apps
×

Matriks Mobil Finans | Panload

Matriks Mobil Finans is a real-time financial data and news monitoring application for both Turkish and International Financial Markets.

News: Real-time news from both Turkish and international news agencies and special news compilations from Matriks News Room.

Financial Data: Real-time financial data of Istanbul Stock Market (BIST), Turkish Domestic Currency Market, World Indices, The Central Bank of Turkish Republic (CBTR) Currency Data, Eurobonds, Spot Markets and some data of BIST Bond Market.

Statistic Data: BIST Most Traded, Advancing and Declining Stocks.

Analysis Data : (For Level-II license owners) The first 5 waiting orders of buy and sell side, Brokerage House’s Trading Breakdown, transaction details.

My Page: Fully customizable user page, adding – removing stocks, indices, commodities, currencies, options, futures, etc.

Stock Find: Just type a part of the name or exchange code of the instrument, search it, find it.

Charts: Charts for all of the instruments with intraday (1 min, 5 min, 60 min) and daily charts in line or bar mode.

-------------------------------------

Matriks Mobil Finans, Türkiye ve Dünya piyasalarına ait veri ve haberleri gerçek zamanlı izlemek için hazırlanmış bir uygulamadır.

Haberler: Türk ve uluslar arası haber ajanslarından ve Matriks Haber Merkezinin hazırladığı derleme haberler gerçek zamanlı olarak cebinizde.

Finansal Veriler: BİST, Serbest Piyasa Döviz, Dünya Endeksleri, Merkez Bankası, Eurobond’lar, Spot Piyasalar ve BİST Bono piyasası verileri.

İstatistik Veriler: BİST En çok yükselen, düşen ve işlem gören hisse senetleri.

Analiz Verileri (Hisse Senedi): (Derinlik lisansı sahipleri için) Alış ve satıştaki ilk 5 kademe emirler ve aracı kurum işlem dağılımları.

Kişisel Sayfa: Hisse senedi, döviz, parite, vadeli sözleşme, opsiyon, emtia ekleme ve çıkarma imkanları.

Enstrüman Bulucu: Aradığınız enstrümanın adının bir kısmını veya kodunu yazmak, bulmak için yeterli.

Grafikler: Tüm enstrümanların gün içi (1, 5, 60 dakikalık) ve günlük, süresi ayarlanabilir çizgi, çubuk, mum grafikleri.
7.5
Download App From AppStore


ING Trader

Author panload
Published 2015-09-27
Categories Min, Exchange,
Views 4925
25