buy apps
×

NNEK Mijn Doel | Panload

Met deze app heeft u op ieder gewenst moment toegang tot uw beleggingsrekening.

U kunt de waarde van uw beleggingsrekening inzien en de haalbaarheid van uw beleggingsdoelstelling monitoren. Deze app is ontwikkeld voor uw iOS-telefoon en -tablet.

De Stoplichttool toont met een groen, oranje of rood lichtsignaal of de haalbaarheid van de beleggingsdoelstelling realistisch is. Is de beleggingsdoelstelling van de portefeuille niet haalbaar? Dan heeft de app een tool waarmee berekend kan worden welke eenmalige of periodieke storting benodigd is, om u een groen lichtsignaal te kunnen tonen. Het stoplicht is actief als het doelvermogen en de doeldatum bekend zijn bij NNEK. U geeft deze door aan NNEK via de app, via uw adviseur of via [email protected].

De Morningstar X-Ray toont op gedetailleerd niveau de eigenschappen van uw beleggingsportefeuille, zoals de verdeling tussen aandelen en obligaties en de spreiding over regio’s en sectoren. Daarnaast ziet u informatie over de beleggingscategorieën, stijl aandelen, aandelensectoren, regioverdeling en statistieken van uw belegging. Deze functionaliteit is gratis beschikbaar voor beleggingsdiensten: NNEK Vermogensbeheer, Fondsenmozaïek en Duurzaammozaïek. Voor Indexmozaïek is de Morningstar X-Ray tegen vergoeding beschikbaar. Voor het Nederlands Fonds Model is de X-Ray niet beschikbaar.
8.3
Download App From AppStore


Fondsenplatform

Author panload
Published 2015-03-20
Categories Application, Account,
Views 9933
33