buy apps
×

Smartbooqing | Factuur Scanner | Panload

De slimste factuurverwerker ter wereld gewoon vanuit je broekzak! Smartbooqing verwerkt facturen volautomatisch én op regelniveau. Met de Smartbooqing app verwerk je facturen direct vanaf je iPhone. Maak een foto van je factuur en wij doen de rest.

Verwerken op topsnelheid

Smartbooqing is gek op complexe facturen. Door onze slimme algoritmes en zelfontwikkelde ICAP-technologie zijn wij de enige factuurverwerker die ook complexe facturen op topsnelheid verwerkt.

Kwaliteit als succesfactor

Accountants en boekhouders gebruiken vaak meerdere pakketten. Voor de boekhouding maar bijvoorbeeld ook voor de loonadministratie. Hoe groot is de foutmarge die je accepteert bij de loonadministratie? Juist, 0. Kwaliteit is de sleutel tot succes van Smartbooqing. Doordat Smartbooqing alle boekingen 100% correct verwerkt verhoogt dit niet alleen de kwaliteit van de boekhouding, maar bespaart u tijd bij het opstellen van de jaarstukken.

100% Consistent

Performance meten aan de hand van rapportages? Dat kan alleen als de data goed is. Daarom verwerkt Smartbooqing alle facturen 100% consistent. Altijd.
9.0
Download App From AppStore


Stouten & Wijnen Accountants

Author panload
Published 2015-02-01
Categories Kantoor, Alert,
Views 3340
40